Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

söndag, september 23, 2007

Så...

... var en av årets mest svårsmälta matcher avklarade. Att möta 1.90 på Hovet är som att gå på muggen efter förstoppningsbehandling, det är aldrig särskilot behagligt, men det måste göras. Det här var matchen som verkligen alla hade på känn att den skulle vinnas. Bajen var ju så vältränade, NH ett skitgäng av rang, och man kan ju inte torska hur många matcher som helst.

Eftersom bloggen gör anspråk på att vara luttrad, så borde första perioden ha fått varningsklockorna att ringa, det är aldrig särskilt bra när man avfärdar motståndartryck med att "allt känns ändå bra", och kastar ut witty omdömen om ens eget boxplay. Man borde helt enkelt ha vetat bättre...

Allt eftersom matchen fortskred så började läktaren först eftertänksamt, sen allt mer frustrerat försöka hitta svarte petter. Det varierade allt från utebliven show i båset till kramhockey, domaren (har vi inte vart inne på den lnjen förut, så säg?), Al quaida och Nyköpings grishockey.

Man sköt, tacklade och lirade mindre än vad motståndarna gjorde. Annars var vi helt jämbördiga.

Klacken hade en stor dag, då ramsorna började hitta rätt först i tredje perioden, vilket visar att gränsen mellan upphöjd poesi och allmänt fyllerirantande är hårfin. Som de föregångare vi är klarar vi förstås båda galant. Trots allt slår motivation klass även här, och insatsen på läktarna kan kilo för kilo anses vara bättre än mot VIK.

***********************************
En amerikan råkade händelsevis ramla in på Hovet. Mycket riktigt råkade han vara bekant med Phinney, och mycket riktigt hade han bara gått på random hockeymatch utan att fatta var han var, och att Brian spelade i maychen han skulle se. Eftersom allt ska vara så jävligt som möjligt, hade han sett en match tidigare, och hade mycket riktigt blivit impad av gnagets spel mot Almtuna eller vilka det nu var... Gud straffar somliga med samma, och nämnde yanks konfrontation med rikets alkohollagsstiftning får anses kompensera.

***********************************

Snart kommer vi om gud vill att välkomna en ny skribent till bloggen. Då jävlar blir det åka av. Bittrare och elakare satkärring har vi inte kunnat drömma o värva till redaktionen. Huka er.



2007-09-23 18:00 Hammarby IF - Nyköpings HK 3 - 4( 1-1, 0-2, 2-1 )
501
Hovet, Johanneshov

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida