Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

torsdag, augusti 02, 2007

Fotbollsblogg.

Nåja matchen igår hade sina kvaliteer. Benny´s balett påminde om fornstora dar med Pelle Fahlström och division 1 spel. Man stod med hjärtat i halsgropen hela tiden när Malmö närmade sej mål. Men karln var säkerheten själv, och själv borde man inte ha oroat sej, utan hållt käften och druckit mer bärs.

Bärs ja, vissa Bajare har framfört tesen att med godare sorter i kranen skulle inte ölen kastas ut på plan lika frekvent som nu, Norrlands Guld är liksom som gjord för kanonmat... Skönt att kamratuppfostran inom Bajen fortfarande fungerar iallafall. Gör man bort sej ska man få höra det.

Hockeybajarna liksom alla andra fick en extra timme på sej att värma på och tackade med den bästa stämningen på Söderstadion som bloggen sett på mycket länge. Den extra inspirationen behövdes för att ta sej igenom tolv minuters förlängning från helvetet. Tack fotbollen för lite extra magisk touch på tillvaron utan hockey.

*******************************************

En sammanstötning med en insatt person gav informationen om gårdagens hyllningsobjekt, tydligen har han börjat träna med laget igen. Skvallret spred som en löpeld, och bidrog om stämningshöjare för de 12 luggslitna fyllona som frekventerade Östra stå igår. We like!

******************************************

8 dagar kvar nu!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida