Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

tisdag, februari 06, 2007

Man måste sansa sej.

Det tog ett par dagar att få ihop till en krönika. Och nog måste man säga att 1-2 torsk mot kringelätarna är ett chockresultat. Tvåsiffrigt my ass. Sen att konspirationen försökte knäcka oss får man ta som en man. En riktig man viker sej inte för något som Louis Farrakhan lär ha sagt. Och nog har Bajen hela världen mot sej.
Några so definitivt har världen mot sej är IFK Armbåga, aldrig trodde man att man skulle känna sympati för dessa snuskastare! Deras fans har dock mer cojones som dyker upp på Hovet och försöker sej på klackverksamhet, jmfr Almtunas bedrövliga insatser på området. Att läsa Arboga´s gästbok är att bli lite rörd, krisandan verkar stärka dom rejält. Kris i ex gnaget, eller Almtuna resulterar bara i osämja och anklagelser. Arboga, Huddinge och Bajen är på nåt sätt länkade till varandra, vare sej vi vill eller ej. Lika stora klubbar, bedrövliga förutsättningar, samt den där härliga förmågan att irritera motståndare med hybris och elitseriesyndrom (larva er inte, ni vet vad jag menar).
Om vi nu ska ta nån poäng mer, blir det förhoppningsvis mot O-hamn. Bandyklubben och Löven kan väl anses uteslutet...
Har även haft förmånen att snacka med donnan som fick Baldakinen att tillfälligt öppna portarna till Hovets Hörna. Evigt tack till henne, och evig förbannelse till Baldakinens snåla kosackregim! Må de försmäkta i Hades (Ja, du oxå Wikström, inget är glömt!)
Vi ses.

2007-02-04 16:00 Hammarby IF - Södertälje SK 1 - 2 ( 1-0, 0-2, 0-0 ) 1365 Hovet, Johanneshov

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

4:44 fm

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida