Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

fredag, december 15, 2006

Arm i arm med liemannen


Dessa dagar går allaBajare med tunga steg. Fulmedia vräker uppföreningens kris . Och närmare evigheten än så här svårare att komma. gnagisarna gnuggar skadeglatt händer, och det är inte utan att man förstår dem, så som Bajen höll på när de tvångsförflyttades för ett par år sedan. Och även de andra sektionerna verkar falla på röven. Vad händer i Hammarby?

Hammarbyare lovar dyrt och heligt över internet att de ska gå, och de som inte gör det diskuterar fotbollens nyförvärv och irriterar sej över att vi diskuterar ovidkommande saker på deras område. Ibland är verkligheten sur att se i vitögat.

Bloggen kommer att ge sej ut på stan och sätta upp affischer i helgen, och hoppas på det bästa. Efter nyår är det möjligt att man får ge sitt bästa på bandyn, för att sedan komma igen i div i MB-hallen eller Stora Mossen. Hemska tanke...

Nåja Bajen har ju alltid rest sej, så varför inte även denna gång???

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida