Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

torsdag, november 09, 2006

Surrealism, bitterhet och manfall.

OK, det är synd om dom som inte fick uppleva det storslagna spelet igår. Lite synd är det också om de hoppfulla självsäkra Almtunasupportrar som satt på Hovet och trodde på kassaskåpsseger. Syndast är det om den bittra, förtvivlade reporter som till och med störde sej på Bajenklackens uppenbarelse. Hans alster förtjänas att citeras ordagrant:
De gamla hockeygudarna hade gråtit blod om de hade varit på plats i går. Det som presterades på isen var inte värdigt. Det var som att se Stefan och Krister på Dramatens scen.Det kändes nästan surrealistiskt. I fornstora dagar fylldes Hovet av jublet från tusental, i går var det ekona från tolv fyllon i Bajenklacken som ackompanjerade förnedringen på isen.Till slut, efter utspelningen och den totala uppgivenheten i Almtuna, var det bara att hålla med den skamfilade klacken som med falska röster sjöng nidramsan ?spela hockey, bonnjävlar?.
Helt klart besitter Bajen fortfarande en förmåga att störa och uppröra andra. Det är synd om de gamla hokkigudarna också.
Igår sågs en bra förstaperiod på väldigt länge, propagandahockey och heta målmedvetna spelare. Hurra, nu kan vi möta gnaget och Läxand. Bring them on! Framtiden är ljus, och bandysäsongen startar vilken dag som helst. Igår var det bra att vara Bajare.


PS: Hur ska man kunna vara fyllo, när baren är stängd? En ligt pålitliga källor är Baldakinen inte intresserad av attöppna baren på våra matcher. Bojkott kanske?



2006-11-07 Hammarby IF - Almtuna IS 7-1 (1-0, 5-1, 1-0) Hovet, Johanneshov

2 kommentarer:

Blogger Picaro sa...

Verkligen bitter typ den där reportern. Heja Bamsingarna!

1:16 em

 
Blogger Mattis sa...

Vi jobbar på en kommentar till sluskreportern, som kommer att publiceras här märk väl.

1:19 em

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida