Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

lördag, oktober 07, 2006

22 mål på två matcher...

...och det i baken. Jag fick iallafall se en bra period, där Bajen bjöd upp till dans. Hoppas nu bara att kidsen inte blir demoraliserade inför imorgon. Tre personer på bortaläktaren (som inte är mycket bättre än 97, hade man inte sålt arenan o flashat upp den?) kunde konstatera att Björklöven, till skillnad från andra ickestockholmare faktiskt upträdde hyfsat och varken slängde snus eller ölglas. Eller kom med dryga kommentarer. (Tack för det). Sammantaget är Umeå en inte allt för dålig stad att vara bortasupporter i, till skillnad från ex Ängelholm eller Skellefteå. Trevliga pubar har de också (rekommenderar besök på Bishop Arms eller Harrys).
*****************************
I morgon stundar sanningens minut. Nu har en väckelserörelse dragit genom Bajenleden, där det åter blivit kosher med hockey. Den inställningen tål inte vad som helst. Bajen spelar med kniven på strupen på mer än ett sätt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida