Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

lördag, september 30, 2006

Jaha, det här satt ju som en tandutdragning...

Vad hade vi väntat oss? Dalasmurfarna är ju trots allt det där som de skryter om. Vi å andra sidan visade det som Bajen egentligen är i sista perioden. I tjugo minuter skymtade det fram som vi kommer att skörda framgångar med i vinter. Och jag är glad att sverige fick se det.
***************************************
Leksand har ett tvångsmässigt behov av att skriva hur dåliga vi är på diverse gästböcker. Det låter lite så där freudianskt på något sätt, tvivlar dom egentligen innerst inne? Nu kan iallafall inte sverige ta miste, det måste framgått med all tydlighet vad riktiga Bajare tycker om Leksand. Det där med att hålla på andra lag i Hockey är haram, det håller inte. 300 Bajare stod upp i går och visade det, inför rikstäckande tv-sändning. Och visst är Leksingarnas skriverier på våra gästböcker bekräftelse. Vi berör.
***************************************
Man dricker för mycket, fredagsmatcher är very bad.

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Alla borde läsa denna blogg.
Det är lag. Nu vet ni! Ett glas rött och Mattias blogg och Dylan skrålandes i bakgrunden. Nu är jag åter människa igen! Nu faller löven på onsdag!

7:33 fm

 
Anonymous Anonym sa...

Så sant så sant

9:05 fm

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida