Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

tisdag, mars 28, 2006

Hoppet har vänt.


Sen hockeyn visade krafttag har ett ljus tänts i slutet av tunneln. Senasteresultaten kommer som en Ipren för ett värkande huvud. Pinsamt nog har man missat två viktiga matcher på raken. Händelsevis de matcher som har inneburit vinst för laget. Kanske man borde hålla sej borta?!?!? Nå jag kommer iallahändelser att hålla mej borta från Mariestad, och kanske hemma mot Piteå också. Vi får se. De två sista matcherna ska jag ha med mej, oavsett lagets bästa.
**************************
På Bamsingforum har vi nu börjat sortera ut Bärssvenska kvalserien. Vi har Mariestad, Huddinge, Arboga, Bajen, men vad ska karaktisera Piteå som? Norrlands Guld? Norrlands pils? Hur som helst har jag stark tro på seger, både i Bärsvenskan och Kvalsvenskan. Vi har ju stil och klass gubevars!
**************************
Rasismen har visat sitt fula tryne igen. En gammal kelgris vid namn Johnny Odoya har blivit hånad av supportrar till Linköpings HC. Jag kan inte säga att jag är förvånad, har hört många anekdoter från det hållet. Skit ska skit ha. Många, många LHC-supportrar vägrar erkänna att de har fel, och försvarar sej på forum. Moralpanik från klubbledning och journalister, och brist på civilkurage bland fans. Man blir så tröttt....
****************************
Till sist, man har fått ny stampub. Riktigt förortsdynamisk som huligansidorna pratar om. Bredäng är befriande fritt från rasister, hockeyslipsar och tomma läktare. Stora förväntningar på nästasäsong. Bajen går en ny vår till mötes...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida