Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

onsdag, mars 15, 2006

Kvalfyllda tider*.

Så blev det till slut så som vi trott men hoppats slippa. Kval för att undvika avgrunden. En ljusning är iallafall att vi får Mälarhöjden/Bredängs hall som hemmaarena, ka bli kul med småputtrig ishockey i söderförorten. Nästa säsong... Nu vill jag bara att Bajen ska spela fullständigt nertråkiga matcher där Bajen krossar allt motstånd med minst fem mål. Det ser ut som om Örebro kommer att fixa kvalet, vet ej deras kvaliteter, men det blir en bra bortaresa iallafall, även om de klarar sej kvar nästa år. (Det är Arboga de ska peta ur, inte oss.)

fotbollsforum diskuterar man fotbollens årsmöte för glatta livet, vilket får mej att osökt tänka på vårt årsmöte. NU tror jag inte vi har styrelsen mot oss på samma sätt som fotbollen, och där ryker fotbollsbajarnas främsta argument:"Äh, styrelsen satsar ju bara fel hela tiden". VI jobbar åtminstone åt samma håll. Trots höga tongångar både hos hockey och fotbollsbajare så kommer vi likförbannat att stå på läktarna nästa säsong. Och nästa. Vi hörs!







*Ja, jag vet. Den var dålig....

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida