Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

tisdag, januari 31, 2006

De stolta 400...





På Bamsingforum rasar en debatt sedan min lilla kompis startat en debatt om tradition om urprung, anglofili och konstiga djurnamn. De berörda blir illa berörda och klankar ner på våra publiksiffror som alla vet är en svag punkt vi har, man får ta till det man har när debatten rasar (eller: i krig och kärlek är allt tillåtet). Denna debatt blir bara roligare ju längre den rasar, och återigen bevisar vi att vi är de roligaste att käfta med i hockeyallsvenskan...
Ett stort ögonblick har kommit: Hammarby Hockey har tagit sej upp på tio i topp på Ticnets tio i topplista för sportevenemang!!!! Man kan gråta för mindre... Själv är jag riktigt laddad och ser fram mot det "minst lika viktiga" prestigederbyt Bamsingarna-Bajen Fans i hockey, laguppställningen lovar gott. Tydligen ska min bloggkollega vakta kassen, enligt han egen blogg har han tom matcherfarenhet! Och med vår eminenta führer i anfallskedjan så sätter vi fotbolls/bandy/handbollsgänget på plats. Eller hur? Må det bästa laget vinna! Eller också inte.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida