Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

torsdag, januari 19, 2006

Utan match.

Fan det var inställt igår. Förvirringen och otillfredställelsen var total. Vad gör man när man har liksom mutat in et litet space i sin kalender för att se Bajen lira mot konkurslaget? Själv kastade jag mej in själsdödande förvärvsarbete, men en pockande olustkänsla följde mej hela kvällen. Aldrig mer sånt här, min hockeyabstinens klarar inte av sånt. Nåväl.
Bajen Fans ska börja ladda för firandet av sin 25-årsdag, och det ska ske under matchen Bajen Malmö den tredje februari. Gänget har ett jättebra upplägg, och de vill verkligen fixa för hockeyn, synd bara att de är lite sent ute...
Å andra sidan är det vi som är hockeyn, och när inte vi agerar och engagerar oss är det inte så jävla lätt! Affischer ska göras och sättas upp, mm. Jag får anledning att återkomma till detta.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida