Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

tisdag, december 27, 2005

Inför Almtuna.

Var och affischerade på valda delar av Söder dan innan julafton. Av de fem affischer jag tejpat upp på Hornsgatan var åtminstone tre nerrivna. Typiskt. Bandy affischerna rör ingen, men hokkins är alldeles för punkiga tydligen för att få sitta uppe. Ska kopiera upp fler till nästa match.
Imorgon blir en sån där bra dag. Direkt från kneget, till Backstreet, äta lite, dricka lite, sitta o mysa i matchtröja. Sen en snabbis in på Bajenfanslokalen för lite innanmatchen bira. Man kan ta mycket skit på jobbet för en sån kväll. Man undrar vilka som masar sej till Hovet till matchen. Mellandagsmatch borde väl locka?? Hoppas på åtminstone 700.
Hovets hörna´s ansiktlyftning, för att gå till ett annat ämne, tycker jag personligen bra om. Det kan aldrig vara fel att inreda en bar med filmaffischer från femtiotalet. Vi måste bara protestera mot ölpriset. Arenabolaget får tillräckligt av mina stålar som det är...
Sen så ska man ju ha lite över till Västerås....

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida