Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

söndag, december 11, 2005

Jävelskap, förlust och snuskastande fjortisar.

Nog är man tosig som åker helt sol allena till en så mökig stad som Arboga. Ensam, utsatt för allahand mopedisthuliganer med Catchprojektiler, dålig planering med matuppehåll, fel matchdräkt på sej och småpengar på fickan. Klart det gick åt skogen! Det kände laget av också, de riktigt krampade sej igenom match. Gjorde en del snyggingar för all del, men det räcker inte för att jag ska gifta mej med dom...
Tre-ett målet borde ha blåsts all världens väg, en västmanlänning låg för tusan inne i målgården och killade Daniel Larsson mellan tårna när pucken studsade som en Salo´sk mardröm. Fan ta domaren. Sen så fick Arboga för sej att spela grishockey. Det gick riktigt bra, Bajen var inte allt för angelägna att slå tillbaka, även om Liam gjorde en hedervärd insats. Nä, där har jag fel förresten, nog slogs Bajen bra alltid, det var domaren som inte tittade bort när han skulle.
Nu ligger vi riktigt pyrt till, och med lagen om alltings jävlighet kommer vi säkert att köra över gnaget så det ryker på onsdag.
Till sist, är det normalt att åka runt som jag gör, är det inte trettioårskrisen som sätter in???

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

HAHAHA, boga krossa er filmstjärnor! Förstår att de känns tungt för er men ni är inte bättre! Bajen hockey är en död förening...

1:44 em

 
Anonymous Anonym sa...

Hehe, hur mkt braj hade du rökt före matchen? Du som bajare om någon ska vara JÄVLIGT tacksamma för att domaren beslöt sig för att hålla på "diving hammarby" idag. Aldrig förr sett ett hockeylag skämma ut sig så med ett sånt filmeri. Synd bara att domaren bara uppmärksammade det en gång, ni borde haft 3-4 utvisningar för filmning.

Angående målet...Jag stod på andra sidan läktaren så jag såg inte så bra, men enligt folk som stod bakom målet så var PUCKEN i målgården INNAN spelaren..Och då ska målet godkännas.

Förövrigt tror jag inte att du utövat sporten ishockey själv.

1:48 em

 
Blogger Mattis sa...

Ok, och Arboga var världsmästare i rent spel. No way, den pucken var före i målgården.
Braj är sånt som man röker i landsorten när man går på A-kassa, vi 08:or går på häftigare grejer...

3:02 em

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida