Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

fredag, november 11, 2005

Oroande rykten.

På Bamsingarnas gästbok går det rykten om att Daniel Larsson ska köpas av hockeymördarna från östermalm. Det är sånt som får mej att ligga vaken om nätterna o kallsvettas. Vad ska vi göra då??!? Det riktigt sura med att vara hockeybajare är alla de gånger som lovande spelare köps upp av djurgården, det svider varje gång.
Själv går jag i väntans tider, på fredag nästa vecka ska vi spela bortaderby mot AIK , och med deras tabelläge och senaste matcher kan det bli riktigt plågsamt denna gång. Denna match känns det som om Bajarna kommer att bojkotta. Hockey är sporten som Hammarbyfamiljen sparkar på, och att det är bortamatch på Hovet gör inte saken bättre. Det enda talar för oss på fredag är att det är bajare som spelar i laget, och att de vet hur fult det är att vika ner sej mot arvfienden.
Notera även att det kommer att bli storstrejk i kollektivtrafiken på fredag, där gröna linjen kommer att drabbas hårdast. Dynamisk kväll på min ära...
Vi ses på Hovet.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida