Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

torsdag, oktober 20, 2005

Arboga, eller "Fyra bönder hoppar i otakt"

Matchen började lite sådär otäckt som jag är van vid numer. Bajen har svårt att köra på från första början, det verkar som om de kör upp sej först andra perioden. Samuel Beckstrand går från klarhet till klarhet, den grabben är bättre än sex!
Krafts mål var nåt av det jävligaste jag sett, och det kom också i sista perioden då Arboga faktiskt började spela upp sej lite. Weinstock gjorde bra ifrån sej med timeout och speländring. Arboga blev bättra. Ändå: Bajen vann denna match, inte lätt, men ändå. Och det är det viktigaste. Sen tycker jag att som laget får kämpa, ger det inte särskilt lugnande besked inför helgen, då vi möter seriens bästa lag i skåne. Vi levererar och vinner de matcher vi ska men inte mer. Sammanlagt med publiksnittet ger det mej mardrömmar.
Vad är fotboll?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida