Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

måndag, oktober 31, 2005

En match i exil!

Rykten har nåt mej att vi fick spela i the Glob bara för att ett visst överklasslag som brukar profitera på oss skulle spela på Hovet och var för lata för att plocka bort sin reklam och spola om. Jag är jävligt upprörd.
För den sakens skull fick vi spela bortamatch i en arena som ingen gillar, som är för dyr, stor och vräkig. To.m. krogen är skit. Publiken/klacken var loj igår, och det kände även spelarna av. Vi hade otur med målisarna, den ena sjuk, den andra med knäckt självförtroende. Men backarna ska ta åt sej av nederlaget de oxå. Så där gör man inte mot en publik. Fast jag undrar om matchbilden hade sett ut så här på Hovet... Globen demoraliserar alla Hammarbyare.

Nu får man höra att vi pyntar lön till vår förre coach. För inga arbetsuppgifter alls. Vad ska man säga om det, styrelsen kan knappast avgå, och de har skurit allt som går. Men nåt måste väl karln kunna göra. Coacha ett ev damlag?

På onsdag ska laget lira borta mot konkursföreningen i Halland. Tyvärr kan jag inte vara där, men sillstryparBajarna ska åka. Och ev skåningar, gör bra ifrån er kamrater!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida