Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

torsdag, december 22, 2005

Ett litet raseriutbrott i all oansenlighet.

Hammarbys Hockeys sugardaddy hoppar av. Detta kanske innebär slutet för Hammarbys historiskt mest framgångsrika sektion, 8 SM-guld bla. Iallafall för spel i hockeyeliten. För oss 400 som går tror jag det inte spelar så stor roll om vi ser Bajen i division 2 eller i allsvenskan, men det är inte så här jag vill ha det. Tyvärr vill inte Söderstadions folk gå på ishockey, det är inte "inne" eller nåt. Man vill inte gå ut o kritisera detta på Bajens diskussionsforum, men faktum kvarstår:
*Hockey´n har försökt allt, man har fläkt ut sej som en prostituerad för att locka folk till matcherna, men förgäves.
*Konflikter inom Bajens olika supportergrupper har sen år tillbaka varit till skada för just hockeyn.
*Myten om "styrelsen inkompetens" har alltid funnits där, och varit ett bekvämt argument för alla mindre vetande, som velat urskulda sej, när man frågar dom om hockeyn.
*Hovet har bidragit till att sänka ekonomin, så jävla kul är det inte att sitta i ett tomt Hockeypalats, och de hallar som varit alternativ, har all legat i kranskommuner, och varit otillgängliga pga klubbarna som spelar där, eller inte elitklassade.
Jag tycker det är så jävla trist. Om hockeyn går omkull kommer en del av glädjen med att se Bajen försvinna. Ska man skita i fotbollen, med dess trendkänsliga posers som påstår sej vara sanna Bajare. Så jävla mkt skit som jag fick höra när man gick och krängde säsongskort till hockeyn före näst sista hemmamatchen på Söderstadion skulle man aldrig kunna häva ur sej bland fotbollsbajarna, då får man höra att "man splittrar Bajenfamiljen" är "elitist" och "vem fan är du och komma och tala om för mej....". Hoppas att vi övervinner det här, och jag vill uppmana alla Bajare som är i Stockholm i mellandagarna och är lediga att gå på matchen Hammarby-Almtuna. Hockey är roligare än ni tror!
Forza Bajen!

För att ta udden av detta inte helt nyanserade blogginlägg så bjuder vi på en av mina favvosarkasmlänkar. Och Mylis: jag kommer snart att blogga mer om fotboll....

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida