Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

torsdag, november 02, 2006

Herregud!!!!

Om igår inte var magi, vad ska då räknas? Andra perioden kommer bli omskriven, en legend i Hammarbys historia. Officiella skriver om spökmatch och det gör de rätt i, matchen skjöts upp pga domarförseningar, Hovetkrogen var stängd, alla Bajare nyktra (i varierande grad), halva klacken beslöt att söka sej tröst på närmsta bar (ett par handbollshjältar som blev insnöade i Farsta Strand och beslöt sej på stående fot att besöka Hovet, tack för det, comrades!) , första perioden bjöd på uselt spel och matchprogrammet snöade bort på Skanstullsbron.
Andra perioden bjöd i sin tur på islossning och stark juju av laget och klubben, en överförfriskad Bajare tog sej för att samla in kollekt av hela arenan, matchprogrammet såldes ute på läktaren och Bajen gjorde nåt som de inte gjort sen 81: sju mål i en period!!!!!
Å andra sidan släppte Bajen in rejält, och fick Bajenpubliken att knapra naglar ända in på armbågarna. Men inget kunde hindra Bajens första trepoängare på hemmais, bara det faktum borde få många hockeybajare att sinnesundersöka sej.
En hjälte som suttit tre (!) timmar på bussen utan vare sej fludder eller alkohol tog i går priset som veckans masochist, det fanns även andra som inte ens kom fram i sörjan utanför.
Till sist kan veckans kändisbesök koras: En legend bland legender, och med schvungigare snedsteg efter sin efterträdare. Det visste man inte den herrn var HockeyBajare. Vi ses imorgon....





















Ja, denna man hade säkert också haft nån insiktsfull kommentar om
matchen, om han hade varit där...
2006-11-01 Hammarby IF - Nybro Vikings IF 9 - 8 ( 0-3, 7-1, 2-4 ) Hovet, Johanneshov

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida