Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

söndag, november 19, 2006

"300 Bajare krökar lika mycket som 1000 gnagare..."

...fick min gode vän höra på en Slayer-konsert i veckan. DÅ minsan passar det att Hörnan har öppet. Trots att vi borde generera vinst till företaget som driver (Baldakinen har jag hört av vissa källor), så vägrar de envist att ha öppet på våra matcher... Det hela börjar likna mer ett skämt, Håkan Wikström skulle vrida sej av skratt om han visste.
*****************************
Allt börjar liksom rasa runt oss. Hammarbys ishall, Zinken har totalhavererat, klubben är utan träningsmöjligheter, fast hyra är betald för Hovet tom 17/12. I dagens läge är det inte klart vart klubben ska spela sina två hemmaderbyn mot gnaget, vi blir ständigt undanpetade av Arenabolaget, som ser sin chans på att tjäna stålar på andra aktiviteter, hästhoppning och gud vet vad. Enligt hockeysthlm:s gästbok är bara två rivare verksamma nu med att reparera vår träningsanläggning. Konspirationerna börjar tränga sej på...
******************************
Till råga på allt har laget torskat tre matcher på raken. Vissa domedagsprofeter tycker att detta vart den sämsta match som Bajen presterat denna säsong, men det är väl hårda ord tycker jag. Den fanns snygga saker att suga på, Ellerstedt som tålmodigt väntade på returer vid Huddingekassen, Karan Trehans dogfight med en Huddingespelare, Phinneys balja och några snygga PP ibörjan av matchen. Det verkar som om Bajen har svårt med sista delen av matchen, det rinnar iväg ofta då, och så har vi ju alltid svårt för Huddinge.
*******************************
För övrigt har jag kommit till den slutsatsen att vi måste bort från Hovet. Om inte annat så för vår överlevnads skull...


Domedagen är kanske närmare än vi vill kännas vid?


2006-11-19 16:00 Hammarby IF - Huddinge IK 3 - 5 ( 2-2, 1-1, 0-2 ) 319 Hovet, Johanneshov

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida