Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

lördag, december 30, 2006

Ibland skämtar gudarna med en...


Man var med barn, så klackdräggandet fick vara för denna gången. Bajenfansen visade upp en imponerande grad av onykterhet redan i första periodpausen, det märktes att det var lördagsmatch. Spelarna gjorde ifrån sej som om de var lite på pickalurven de också, de var märkbart anspända under andra perioden, herregud att leda med 2-0 mot gnaget inför den mäktigaste hemmapublik som hockeyn sett på flera år, vem skulle inte bli skärrad av sånt? 3-1 till aik under andra verkade mer normalt, en poäng skulle vara klart godkänt. Och måste man alltid vinna sudden?

Men ödet och i viss mån Bajen ville annorlunda. Anders Strandberg gjorde en sån där som man bara har har feberdrömmar om annars, och de sista minutrarna bjöd på hockeynerv som man bara upplevt under bortamatch mot Rögle för länge sen.

Glädjescenerna efter slutsignalen påminde om videon från -93, nog är det märkligt att de episka händelserna med hockeyn alltid inträffar i Globen!?!?!

Det här var surrealistiskt....

********************************

Annars var det mangas att se denna bloggadress på ljusskylten på jumbotronen. Nästan lika kul som segern. Eller...

Jadå, vi vet att bilden är gammal o sliten. Men vad passar mer nu?


2006-12-30 16:00 Hammarby IF - A I K IF 4 - 3 ( 2-0, 1-3, 1-0 ) 3260 Stockholm Globe Arena

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida