Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

tisdag, februari 13, 2007

De dystra krönikorna kommer ALLTID på våren.

Vintekräksjukan och flytt hindrade bloggmedarbetarna från att närvara på Hovet för söndagens förnedring mot O-hamn. Enligt ett sms från Hovet var "det det sämsta jag sett på mycket länge. Mycket länge. Hail Barbapappa!"
Krisen som man trodde var avvärjd med en liten klättring ovanför kvalstrecket ligger alltid på lur, även om den organisatoriska krisen verkar vara avvärjd. Lugn bara, det finns andra sektioner som hotar att falla på röven. Det vill sej liksom aldrig riktigt för Bajen iallafall inte i vintersporter. Man har iallafall det tvielaktiga hoppet at få semester/få vara frisk för att få se Bajen spela i Ejendahl Arena. Vad väntar oss där uppe? Muterade dalmasar? Poliser som gör batongchock ridandes på dalahästar? Vinst kanske? Eller tusenårsriket, och nyckeln till Stockholm. Hur som helst lär dalmasarna iallfall vara fullare än oss, och vad jag hört kan de vara rätt otrevliga, ffa sportsmässigt. Den som lever får se.
Blöärk på er.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida