Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

onsdag, augusti 01, 2007

Fotbollsblogg

6 hours to countdown. Jobb är mycket överskattat när andra dricker öl och har semester.

*********************************
Truppen är nästan färdig nu. Nån back till bara, sen kör vi. 9 dagar kvar till nedsläpp för försäsongen, och nerverna ligger utan på kroppen på de flesta av oss. Tyvärr verkar Brian Phinney ha svårt att ta sej över Atlanten detta år, en sån kultspelarförlust är tung att bära för inbitna supportrar. Hail Brian, hope you get along with your turkeys and your folks. Thanks for all entertainment!!!
**********************************
Huddinge borta på försäsongen blir en kioskvältare. Bäva månne söderort.
**********************************
Till vår oförställda häpnad finner vi att en av Bajenfamiljen största idrottsorakel har börja blogga, om möjligt gör han ännu mindre väsen av sej än denna sida. Blygsamhet, tssskt!!!
So long, snart är det den 10:e...
**********************************
Edit: Vi kopierar in oraklets inlägg från Bajen fans forum för att det är så jävla vackert:


"Eftersom jag inte har möjlighet att dra till holland, och att jag just nu har ganska tråkigt, så satte jag mig framför datorn och kollade på några av Bajen777's filmklipp från råttis. Då slog det mig . . Dom ska ju snart börja riva skiten. Riva Råsunda fotbollsstadion!
Frågan är ju hur man ska fira den stora stund?
* Antingen sätter man sig i en skön stol med en kasse kall pilsner, och möjligtvis någon liten vimpel i ena handen, och lungt bevittnar skådespelet. (Det kan eventuellt vrålas en och en annan ramsa)
*Eller så är man tidigt på plats, iklädd oömma kläder, och med en stenhacka i högsta hugg, och anmäler sig frivillig till att skrapa bort skiten från moderjord.
Någon annan som har en bra idé? "

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida