Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

lördag, september 15, 2007

Premiärnerver.

Precis 28 h innan nedsläpp får ryktet fart att Karan Trehan lämnar Bajen. Vad är det för sätt? Vad har hänt? En av de som vi hade störst förhoppning på inför försäsongen, shit asså. Nåja, svårt att sia vad det betyder inför säsongen, lite småkul att alla förståsejpåare på div "neutrala" hockeysidor tippar Bajen sist. Genomgående. Hoppas det ligger nån sanning i klyschan att det är bäst att slå ur underläge.
****************************
I vanlig ordning är det läskigast att tänka sej vad laget kommer att förmå i serien i år. Som tidigare år har man noll koll på motståndet, och alla problem klubben har dragits med under de två senaste åren har ju gjort det hela ännu mer emotionellt. Tänk om de har rätt, tänk om vi faller som en sten i serien? Tänk om kronofogden kommer? Tänk om Henke blir skadad och Klint får spunk och inte vill mer? Tänk om nån värvar Tryborn eller Lindgren?Tänk om hokki-haussen bland fotbollsfolket bryts och det blir vi vanliga tomtar på Hovet?
Bloggen har roat sej att bestämma vilket lag vi ska stödja om föreningen går under (vi är mkt för att måla fan väggen, oftast i onödan), och kom fram till att Hansson Brothers is the shit.

Möjligen blir vi dödade nu.
*******************************
Morgondagen kommer att tillbringas i mild hysteri fram till nedsläpp. Och knaprandes saltgurkor för effektens skull.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida