Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

torsdag, september 13, 2007

Slut på förspelet.

Försäsongen är avklarad nu. Som vanligt skulle bloggen rapportera från alla matcher, som vanligt blev det en tumme. Dock har alla hemmafajter beskådats, och intrycken varierar. Från smått fantastiska instser mot Kalpa och Nacka till fulstryk mot Huddinge, tappade perioder mot Huddinge och rejält motstånd av Örebro.
Det verkar som om färskingarna från förra året börjar kliva fram, en del exotiska uppenbarelser börjar måla, den mest exotiska har börjat åka skridskor och får begeistrade supportrar att tala tungomål av rent Catulliska mått. Gamlingarna ser stabila ut, och jänkaren kommer förhoppningsvis att skärpa till sej när det gäller.
**************************************
Man har fått höra lite skvaller från föreningen, lite kallsvettigt är det allt. På publiken kommer man att gå plus, vilket är turligt. Med lite tur och mycket chutzpah kommer vi att överleva denna säsongen oxå.
Bamsingarna som förening planerar resa till de nära motståndarna, vilket är ungefär vad man mäktar med. Bajenfanslokalen får var kvar, åtminstone året ut, gnagisarna och Läxingarna har hybris och är därför sårbara. 100 säsongsklackort har kansliet sålt, hockey snackas på nästan alla internetforumen nu.
Dessa faktorer är det som kommer att om inte avgöra säsongen för vår del, så ha stor inverkan. Detta är stillheten inför det stora magplasket, sanningens minut (av en känd författare definierad som:"när den dumme presidenten tystnar och de smarta bomberna talar"), the point of no return. See you on the other side!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida