Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

fredag, augusti 24, 2007

Blek, bakfull och banal.

Man kan inte blogga om allting, varje gång. Därav den uteblivna matchbloggen från skogsdrabbningen ute i Västerort. Dock kan man konstatera att Huddinge verkligen ville slå Bajen, och hämtade upp ett tremålsunderläge med motivation, om än inte klass. Hade iallfall unnat Klint en match där målskillnaden vändd till vår fördel. Han är het nu, låt det inte svalna.
******************************
En hastigt påkommen match i Örebro tog oss alla på sängen. Kanske var det Bajare på plats, kanske inte. Matchreferatet säger iallafall att trenden fortsätter med grönisarna som målskyttar. (Phinney är kult och går utanpå det mesta...)
*****************************
Huddinge borta, fuckin love it! (Nu har man hänfallit åt sån där huliganromantik, men det är faktiskt en bra klyscha). Man ska frysa i en ishall. Det är det dom är till för.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida