Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

fredag, september 21, 2007

Battered wife syndrome


Jaha, döden flåsar oss i hasorna igen. Föreningen meddelar att liemannen flåsar oss i hasorna igen, kanske det inte går att skjuta upp det längre. Andra lags supportrar beskärmar sej över att hockeyförbundet tycks sälja sej billigt och inte radera ut oss från kartan, och mumlar över elitlicens och annat.

Vi Hammarbyare lovar karskt att skänka vår tjugolappar till hockeyn och slänger sen ner våra kängor i soppgrytan. Bajen är en fattigklubb, till på köpet en fattigklubb med väldigt lite publik. Få ihop det den som kan. Tur att vi har folk som är kompetentare än vi (åtminstone här på bloggen). Och det känns skönt att vi börjar få status som den klubben om verkligen ingen gillar i sverige, även om Läxingar och gnagare brukar hävda att det är de som är den mest avskydda klubben i världshistorien.

Till sist: varför är Västeråsare så lättstötta?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida