Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

måndag, september 17, 2007

Bajen rugby för dom fattiga.

I Lördags sökte dom flesta Bajare sin underhållning på Sösderstadion, inte en dum idé eg, men för oss fattiga fick det bli Årstafältet dör våra Celtic-liknande rugbyhjältar tog emot malmö på besök.
Danskarna hängde med dom 5-10 första minuterna...sen va de grönvitt för hela slanten vilket var allmänt väntat.
Bloggens favorit "Mannen som kanske heter Theo" var återigen matchens stora hjälte....dessutom blev det under matchens gång bekräftat att han verkligen heter Theo med.
Varför han blev matchens stora hjälte trots att han enbart spelade ca en halv halvlek ska jag försöka förklara på så vettig svenska det går.
Att gå å halta å på plan å hålla sej på ryggen som han hade skitont för att sen ta en totalrush å finta up danskarna till tvärbanan å sätta ett försök(en rugby-touchdown) i en match där ingenting är på spel då vi redan är klara för slutspel å grötkäftarna var utan chans att ta sej till dito är stort å borde kanske statuera exempel våra hockeykrigare som visserligen gjorde en godkänd (inte mer) prämiär men som periodvis i vissa matcher på försäsongen har sett lite smålata ut.
Efter denna urladdning segnade vår hjälte ihop bakom motståndarnas kortsida å fick därefter ligga på mage med kylpåse på ryggen å ett snyggt fotavtryck på baksidan av låret beskåda resten av matchen med oss andra.
Efter 27-0 i halvtid tappade bloggens utsända bort sej i poängräknandet då det upptäcktes att göteborg lirade på planen brevid å vi ägnade mestadelen av 2:a halvelek åt att hålla utkik så inga fiskränsar-snesparkar på irrfärd återigen nästan skulle ta livet av vår kära hockeyälskande favoritpensionär.
Dock så fick vi slutresultatet av den trevliga protokolltanten(som även agerade massös åt båda lagen???) senare.
Dagens antagonister fick hur som helst åka hem med svansen mellan benen med en storförlust i bagaget....alla utom en....för han fick pga en allmänt småläskig fotskada snällt åka med till sjukan efter matchen(för visst va det han dom slängde in i ambulansen som dök upp i slutskedet av matchen).
Hursomhelst va det återigen en trevlig upplevelse att gå på rugby då Bajen vann å solen sken mestadelen av besöket.....tyvärr dock var ingen krovförsäljning igång till förtret för en hungrig själ.


Hammarby IF - Malmö RC 48-5 publik ca 30 st Årstafältet B


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida