Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

måndag, december 17, 2007

Om att möta skåningar...

Fredagens match började med att bloggen till sin egen oförställda häpnad rekryterades till publikvärd, plötsligt är man tvungen att vara både nykter och seriös, en märklig känsla. KRIS har skött uppdraget med heder, men nu så här i juletider fanns inte folk på plats, och det är inte så mkt att säga om. Frågan är om de får något tack överhuvudtaget? Annars är KRIS-samarbetet det bästa som hänt Hammarby på flera år anser vi, och det hoppas vi vårdas verkligt ömt.
Matchen var inte riktigt som trott och fruktat, Bajen hängde med bra och hade kontakt nästan hela matchen (se där vad man kan vara enögd, vad trodde ni?). Hade bara Lahti låtit oss vara kvar på banan hade vi nog fanimej fått en poäng. Som de Hammarbyare vi påstår oss vara skyller vi på domaren även den här gången, det är inte lätt att spela ishockey med en man konstant i båset.
Sen kom iofs Röglemålen både snabbt och lätt, så lite självkritiska är vi också. Träna Bajen!
******************************
Bloggen var involverad i en hejdundrande 30-årskiva, som slutade alldeles för sent/tidigt. Alla detaljer är i dimma häljt. Tack samtliga.
******************************
Internetrapporter från Malmö indikerar att de godkända insatserna börjar komma nu. 5-3 mot Malmö hade vi vart nöjda med för ett par år sedan också. Vi beklagar att vi missade detta.
*******************************
Kom ihåg att Hammarbys framtid avgör i kväll på extraårsmöte. Hur det går får ni läsa om i pressen, då vi har annat för oss.


2007-12-14 19:00 Hammarby IF - Rögle BK 2 - 5 ( 1-1, 0-1, 1-3 ) Hovet

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida