Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

tisdag, december 04, 2007

Idag behövs det ingen braja.....

......vi e höga ändå.
Att vi skulle torska va denna bloggares bestämda livstro innan match...som tur e va den falsk....men med skador å diverse annat skit runt laget va de svårt att tro på annat än ytterligare förnedring att lägga på själen som snart lär va så svart av allt skit att bloggen planerat att göra följeslag med diverse annat löst Bajenfolk till Norge för att där söka upp en ytterst kontroversiell fängslad man från Bergen å med denna ägna oss åt kyrkbränning tills vi blivit av med vårt lillebrorskomplex......men nu verkar det trots allt inte nödvändigt då lyckan ler mot oss ett rätt bra tag framöver igen.
Matchen i sej då......första vann ju gnagarna med 1-0 å de va väl inte så mycket att säga om, visserligen började vi bra....men efter målet såg det rätt tamt ut.
I andra kom våra grabbar ut som ett nytt lag å lirade som gudar....men de va ju den där tredjeperioden som man fruktar den här säsongen som man hade noja för....å visst började den som det brukar......vi blir utspelade å packet kvitterar.....allt såg ut som det skulle gå åt helvete igen....då reser sej grabbarna i sina nya bortadräkter å plocka fram den sista gnuttan kämpa som finns kvar......å så med lite hjälp av domarn på slutet så kan poängen bärgas hem till oss som eg inte behöver dom(face it...de blir kval)....den näst sista utvisningen som gav oss 5 mot 3 spel i slutet var mycket diskutabel även för en partisk Bajare.....men med det ska inte sägas att vinsten va orättvis......packet må ha vunnit skotten....men sett till farliga chanser så va de våra inte ett dugg sämre än pestspridarna.
Har dock svårt att få ut hela det här i ord(såstort e de), så nu lägger ja ner.
Halleluja!!!!!!!!



aik-Hammarby 2-3 (1-0 0-2 1-1) Hovet publik: 2714

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida