Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

lördag, oktober 20, 2007

Bakisblogg IGEN!

Sakernas tillstånd kräver grundligt kontemplerande, sånt görs bäst på lokal, och tillståndet gicks igenom noggrant. Man blir onekligen klokare med ett par pannor bärs isej. Om man samma slutsatser i nyktert tillstånd är en annan femma.
Iallafall så tyckte vi oss se två bra perioder igår. Första fick oss (nåja, inte riktigt alla) riktigt uppspelta (ett talande exempel: för att komma på nåt lika eggande kan vi påminna om scenen med tobakshandlerskan i Amarcord, så förstår ni säkert). Bajen hade kanske inte jordens bästa skottstatistik, men man sköt i varje läge man kom i anfall! Det var farligt varje gång de kom till. 2-0 efter en period speglade matchbilden väldigt väl, och på väg till Hörnan i pausen så kände man mer tillfredsställelse än efter gnagetderbyt.
Andra perioden var som den brukar när det gäller Bajen.
Tredje perioden var konstig, men Bajen bjöd upp bra, med tanke på att Löven spelat skiten ur oss på senare år. En straff är inte var dag man ser på hockey, och särskilt inte på Bajenmatcher. Riktigt spännande och trevligt.
Björklövens publik förtjänar viss eloge. Ganska trevlig, fullkomligt inställda på att stödja sitt lag och ger fullständigt fan i att vara dryga i övrigt. Ganska bra drag har de också (igår gjorde gott o väl en lika stark insats som gnagetklacken).
Bajens folk ångade på ganska bra trots förfeststämningen och slapp sittplatsattityd hos de flesta. (Även bloggen satt och småmyste i fåtöljstil).
**************************
Det som kannstöptes efter match var viktiga saker, som följdaktligen krävde bärs. I och med årsmötet ska ny styrelse väljas.
* Kan man välja en styrelse som delvis verkar ha skött sina konflikter i dagspressen (nu förutsätter detta resonemang att vissa i den gamla styrelsen ställer upp till omval)?
* Varför har man inte revision av styrelsearbetet på årsmötet, Hammarby har höll ju faktiskt på att gå i graven!!??!
* Kommer vi att få en redogörelse för vad som hänt i föreningen mad tanke på allt som skett?

Allt detta tål att tänkas på, både i nyktert och beskänkt tillstånd....


2007-10-19 19:00 Hammarby IF - IF Björklöven 3 - 4 ( 2-0, 0-2, 1-2 ) 447 Hovet, Johanneshov

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida