Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

fredag, oktober 12, 2007

FITTA......

.....är inget ord vi ska associera det här inlägget med då vi anser ovan nämnda sak vara något av positiv natur....å de e inte det här inlägget i det stora.
Dagens match såg illa ut till att börja med, men efter ett tag skärpte sej allt å det såg rätt ok ut, ledning med 1-0 å allt såg kanon ut, men ju fort det ramlade in ett par baljor så sket sej allt å allt som syntes på plan var sömniga incestskadade vapensmugglare som trots lojt spel kunde styra å ställa hur fan dom ville.
Mycke tankar han rinna genom skallen då enda sättet att undgå självmord vissa perioder var att tänka sej bort någon annastans, tyvärr ville tanken tillbaka till hockey å en del teorier dök upp i skallen.
Att de våra vägrar befinna sej passningsbara för sin puckförande lagkamrat ju fort denna försöker sätta igång en kontring/ett anfall kan enbart förklaras med att laget skäms å inte vill visa för oss få åskådarna som e pantade nog att fortfarande älska dom hur kass dom är på passningsspel, mindre passningsbara spelare ju mindre passningar å ju mindre märks det ändå rätt så uppenbara kassa passningsspel.
En annan tanke som med dök upp idag var "Hur fan kunde laget va så bra mot gnaget senast å så här kass idag???"
Svaret kom blixtsnabbt upp i skallen, mot gnaget fick vi aldrig det där baklängesmålet emot oss som vi fick idag, å de va ju då allt började gå snett, hade vi fått det mot råttorna hade väl det gått åt helvete med, men kan vi bara hålla nollan i en ca 10-15 matcher grejar vi nog det här.
Synd på Klinten som gjorde en riktigt bra match å ändå inte få vinna en match, han var dagens bästa spelare helt klart, dock hade vi redan skämtat om att han skulle få priset som bästa spelare (en Necrophagia DVD) trots att han antagligen bara skulle stå i båset, nu när han spelade försvann lite charmen med det, å då ryktena gick att Henrik Pettersson som sänkte vår enda balja ikväll faktiskt kanske skulle uppskatta detta epos av blytung hårdrock så blev han den lyckliga vinnaren, tycker dock att Henrik kan bjuda hem Klinten en kväll så kan dom glo på den tillsammans så Klintan känner sej uppskattad han me, de e han värd efter att ha fått skåda sina lagkamrater stå å titta på när ett missbildat grishockesvin fått ta sej ett helt varv i vår zon för att sen vika in totalt omarkerad framför mål å antagligen med enbart tidigare nämnda incestskador som enda skäl att missa sätta dit den i öppet mål.
Den pinsammaste idag var ändå inte våra spelares försvarsarbete till å från, det var domaren, i vanliga fall brukar det gnällas på domaren för att det antagligen e kul,det hör till eller som självterapi, inte idag, först tippades det att det var Soumela som dömde, men allt eftersom matchen gick märktes att det inte var inkompetens det handlade om, människan/idioten visste precis vad han/det gjorde, för att illustrera ett av flera helt klara ex:
Spel 6 mot 5 i slutet av matchen å en bonde i panik får tag på pucken i egen zon efter våldsam grönvit forcering, puckinnehavaren vänder sej mot publiken på långsidan å vispar ut den långt över plexit, ett solklarare fall av puck out har sällan skådats, Time-out tas å man väntar på spel 6 mot 4 å att det kanske finns en chans ändå då våra krigare faktiskt tagit sej i kragen å legat på bra under slutminuterna, men vad händer, ingenting förutom tekning i offensiv zon för de våra?!?!?!
Ett stort skämt, å de va långt ifrån det enda, utvisningen på Owilli som gav 1-2 va också den så horribel att självaste Dileva hade kunnat slå ihjäl fanskapet om han bara befunnit sej på plats(Ja vet att karln inte e Bajare, tippar på att han gjort det ändå, så illa va de idag),bloggens utsände har tittat på Bajen hockey aktivt i nånstans mellan 17-20 säsonger nu å aldrig sett en så partisk idiot, men nog om det, vi hade nog torskat ändå.
Nu till den kreativa delen:
Den här säsongen( so far) kontra förra säsongen.
Det sas att vi skulle vara ett bättre lag den här säsongen än förra, så nu ska vi jämföra.
Den här säsongen har vi inga riktiga stortorskar som duggade tätt förra säsongen, å det är ju alltid något, men å andra sidan så vann vi lite oftare då å då känns det som.
Vi hade en tränare(ungefär halva säsongen eller lite mer) som kunde ryta till som fan när det behövdes(idag sågs det hända för första gången sedan Matte Andersson försvann??).
Vi må ha bättre målskillnad nu än vi i stort sett nånsin hade förra säsongen, men då tog vi även poäng lite då å då å låg aldrig hopplöst efter i serien vilket börjar bli fallet redan nu.
Kontentan blir att lite ruljans i båset hade kunnat vara bra kanske?
Falk å Ferm är nog så hockeykunniga, men kompleterar dom varandra så bra som Matte å Falk förra säsongen eller Matte å Ferm i kvalet förrförra säsongen????
Kanske, kanske inte, men kan aldrig vara fel å ta upp till diskussion, för något bör göras om vårt Bajen ska räddas sportsligt (ekonomin går vi inte in på idag.
Nu kanske det här låter som bloggen har vänt Bajen sin rygg lite med all denna kritik å allt gnäll på spelarna, men så är inte fallet, ibland gnäller man på å bråkar man med det/den man tycker om å ibland har man det mysigt å gör roligare saker, i söndags hade vi avancerad wetsex när vi pissade på pestspridarna å idag va det dags för gnäll å tjaffs när ett bonngäng fick komma å köra med vår kära klubb så de nästan va uppenbart flirtande från de våra, å då blir de tjaffs, så funkar kärlek å vi älskar Bajen.


Hovet: Hammarby-Bofors 1-3 Publik:?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida