Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

torsdag, november 08, 2007

Just när man trodde...

..att saker skulle ordna sej, att man skulle få lite ro, så ramlar himlen ner över ens huvud igen. När man väl hunnit smälta det så, kommer nästa kalldusch, som nästan överträffar allt vi tidigare varit med om. Rykten om Ellerstad flyger som kulprutesalvor genom etern. Och fortfarande tiger föreningen. Denna säsong har nog hittills överträffat allt som vi hockeybajare upplevt, efter förra säsongen hamande men i ett känslomässigt vacuum, nu inträffar denna känsla redan i november. Alla dessa bakslag har ännu inte märkts på publiken, frågan är hur länge alla faithfulls orkar. Och hur länge spelarna orkar. Vi väntar och hoppas fortfarande på seger (gnagetmatchen var ett derby, dessa matcher är alltid lite twilightzone till karaktären och kan inte räknas med i våra ögon).
********************************
Årsmötet genomfördes och reaktionerna från de närvarande var rätt blandad. Tydligen har föreningen inga revisorer, och röstlängden gick ej att kontrollera, vilket gjorde att i stort sett vem som helst kunde rösta på mötet. Hur som helst så har vi nu en styrelse som faktiskt inger en smula hopp, då det verka vara redigt folk. Det viktigaste är att föreningen sätts på fötter, oavsett vart A-laget kommer att spela.
Mycket lovande är att styrelsen försöker att hitta en erättning för Hovet att spela i.
*********************************
Vi har spelt match också, och tagit poäng minsann. Med tanke på hur svårt vi har för Huddinge, så ska det se som en bedrift. Grattis till oss alla.
*********************************
Grattis också till bloggens allra första kritiker, som fick en dotter i början av veckan som ganska bokstavligen är född i farstun. Grattis Mylis och Minnea, tack för att ni säkrar återväxten i Bajen.


2007-11-04 16:00 Huddinge IK - Hammarby IF 3 - 3 ( 1-1, 0-1, 2-1, 0-0 ) 507 Björkängshallen

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida