Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

söndag, december 02, 2007

Mycket har hänt sen sist.

Styrelsen förordar bolagisering, vi har haft ett tronbyte värdigt tidsrmarna för ett Hollywoodäktenskap och det har hintats om att vi ska bli kapitalistiska. Även om überkapitlisten själv hoppade av, så fortsätter vi oförskräckt på vår väg framåt, supportrarna, typ Benke från Rågsved ska få bli aktiespekulant och få gå på bolgasstämma. Det ni, fram med slipsen nu gubbs. Börsen här kommer vi.
****************************
Igår publicerades en nyhet som fick bloggen att sätta kaffet i halsen. Tydligen är det tänkt att vara en manifestaion mot Arenabolaget (iallfall enligt spekulationer på vissa gästböcker). Läxingar är upprörda, fotbollsbajare är upprörda, och meningarna går isär om lämpligheten i agerandet. Kanske är detta spiken i kistan för de läxandsbajare som alla andra lags supportrar brukar reta oss för. Om det blir skillsmässa kommer den inte att bli allt för bitter från vårt håll sett. Däremot kan man faktiskt ha lite sympati för dalmasar som inte kan se matchen, det är onekligen en besk brygd att svälja, det här.
Hade inte syftet med detta varit opinionsmässigt hade vi nog förordat bojkott från denna sida.
******************************
Det är verkligen en galen säsong när den enda chansen till seger verkar vara derby mot gnaget!
Men givetvis tar vi inte ut förhoppningarna i förskott. Imorrn vid tiotiden kan vi vara kaxiga.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida