Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

torsdag, april 17, 2008

Den eviga kampen mellan människa & primat.

Den sedan länge behövda segern över primaterna har uteblivit många år för den lilla skaran ociviliserade men kuturellt mycket långskridna psykopater.
Denna gång har man bestämt sej för att göra något åt detta.
Med Schamanledaren i spetsen sätter den lilla gruppen från Stockholms avkrokar kurs mot en helig liten arena på Södermalm.
Dagen innan har man dödat en Brunbjörnshane med bara händerna och tog vid dess död över det stora djurets livskraft.
De hoppas att denna kraft skall förstärka effekten av den kommande cermonin.
Väl framme börjar dansen med totalt orytmisk & falsk sång.
Efter ett tag kommer några unga kvinnor fram å frågar om gruppens tillhörighet å stämmer efter det något flummiga svaret in i sången å ritualen & dansar runt schamanledaren.
Healers bidrar med med sötdoftande,rykande örter för att underlätta tillträdet till den viktiga andevärlden, där schamanledaren bla kan bota ev skador & till viss del styra domarens psyke(det senare gick som vanligt åt helvete).
Ett par av medlemmarna i gruppen urinerar på strålkastarpelaren som strålar över slagfältet för att på det viset absorbera dess lysande energi å med den skapa en andlig bro mellan de olika världarna.
Med fingrar & fjädrar målar man björnen som också kallas "apdräparn".
Djuret bli även tömt på det mesta av dess innanmäte å sen stoppat med Holländsk svampstuvning som förberedelse för senare förtäring.
Bakom det målas ledarschamanen stående.
Han håller i djurets bakben å vrålar vilt i tungmål för att inte tappa kontakten med andarna.
Från skålar gjord av urgröpta apkranium införrskaffade vid tidigare duster med primaterna väljer konstnärerna först vit färg gjord av kalk,benmjöl å vit lera, sedan grön färg gjord av nermalda gelégrodor & fekalier från stammens nyfödda.
Bindemedlet är fett ifrån björnens fettrika hals.
Ny hyperventilerar ledarschamanen i vild dans tills han faller ihop nästan medvetslös.
Kraften har gått in via offerdjuret och har kokat upp i den andlige ledarens mage innan den förstärkt fortsätter till hjärnan & exploderar ut på planen där kampen mellan människa & best är i full gång.
Resultatet låter sej inte vänta ens till ritualen är fullbordad.
På slagfältet där bara kvinnor äger tillträde har de mänskliga representanterna stått för en enastående bedrift å besegrat primaternas suggor.
Till en början svängde kampen hit å dit, men med vilja,grym inställning & andlig kraft hämtad av sina medecinmän å sin medecinkvinna kallade "Bamsingarna" kunde de avgudade amazonerna lätt ta kontroll över det hela å skicka hem apäcklen fulla av skam till sina äckligt materialistiska å oandliga jaktmarker runt Gärdet.
Kraften som den kvällen strömmade ut från offerplatsen "Hockeykurvan" gav även en belöning till den lilla schamangruppen i form av en lottovinst som bestod av en fotbollsbok vilken vinnaren skänkte bort till gruppens kvinnliga häxdoktor som hyser större intresse av denna i boken beskrivna kampkonst (antagligen även för att det troligtvis är den enda i sällskapet med läskunnighet om man ska spekulera över den mentala nivån bland de närvarande).
Detta bådar dock gott för nästa stora batalj som är mot pestspridarna å som kommer bli mycket tuffare om dagens bloggares senila mormors kaffesump inte ljuger.

Å SCHAMANEN VÅÅÅÅR E GRÖN Å VIT, Å NI SKA PASSA ER FÖR TIDELAG E INTE OLAGLIGT(å så har vi kondylom med)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hammarby DF - djurgården 3 - 0 Kanalplan Publik: strax över 300 st (ca 200-250 st om man inte räknar individer under skydd av djurskyddslagarna).

2 kommentarer:

Blogger . sa...

De allra vackraste matchreferatet som någonsin skrivits i modern tid.
Bugar av vördnad inför den visdom ni besitter.

3:21 fm

 
Anonymous Anonym sa...

maste kolla:)

7:48 em

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida