Vi är ju Bajare, i alla lägen. Men visst ligger en sektion oss mer om hjärtat än andra. Vi säger inte att Vi har järnkoll på laget, eller att vi är den ultimata hockeyexperterna. Men detta är en av de saker vi brinner för. Och har åsikter om. Så är det bara.

torsdag, februari 07, 2008

Vinterkräksjukan.

Inte nog med att vi får medial uppmärksamhet vart vi än visar upp oss, nu har vi fått en hämndlysten byråkrat på fiendelistan också. Som den konspirationsteoritiker man är så anar man personligt agg till föreningen. För inte är felet väl vårt? Helvetesnyheterna hoppar sej dessa veckor, själv har man lust att bosätta sej på muggen och kräkas. Man kan faktiskt undra om denna förening förtjänar att överleva, när i princip allt som görs nu slår fel.

Några röster från internet:
"Om jag inte visste att ingen annan än denna samling rättshaverist-hjältar ids ta tag i den här skiten eller ens försöka så hade jag sagt "avgå styrelsen" för länge sen. Inget förvånar mig längre. Vad kommer härnäst? * Benny får ett tourettes-utbrott och drar på oss 51 lax i böter efter att ha kallat Soumela för "din jääävla fittha, din jääävla fittha" efter första kvalmatchen och dessutom avrundat kvällen med att ringa hans fruga och hota med Roger från Ånge som "kan ställa till med GANSKA obehagliga saker"? * Naumov visar sig vara i Bajen dels för sina hockeykunskaper men även för att styrelsen gett honom en dunk finvodka för be sin kompis brorsons flickväns pappa Istvan och dennes vapendragare Dragan åka hem till Jane för att "prata", Aftonbladet låter maken gråta ut om de förnedrande tillmälen parets hund utsattes för? * Jim avslöjas med att ha spenderat samtliga aktiepengar på Ryanairbiljetter till London och National Express-buss till Leicester för att följa sin hemstads lag på plats, eftersom han brutit ihop och blivit desillusionerad efter Leksandsmatchen? * Klinten ertappas med att ha drygat ut sin lön genom att anställa en hel armé moldaver för att plocka toppslätskivling som han sedan suttit i ett cykelrum i Hökarängen och framställt LSD-liknande narkotiska substanser ur, för att sälja till Istvan, som överraskat med att ha Jack Persson och gamla stjärnspelare som Oscar Forss (honom lyckades Istvan även sälja fin-speed till), Ola Sandberg och givetvis storkunden Micke Badelt? Inget förvånar mig längre. Inget. Helt ärligt, kan vi inte bara börja om i division fem och ge varenda jävel som orkat engagera sig i den här farsen med stundtals fullständigt Fawlty Towers-Manuel-artade men välvilliga och heroiska insatser besöksförbud på kansliet men hedersmedlemskap som tack? Det kommer fan sluta med Waco-liknande scener annars. "

Eller:
HALLÅ, HALLÅ, är det någon som vet eller anar vad styrelsen i hockeyn är. Hemsidan får väl betraktas som kanske inte död men väl döende. Hockeygymnasium är ju kul,men det startar i augusti. Det är väl en hel del som ska klaras ut innan dess. Låter som aktieförsäljningen är slut, men jisses den har inte ens börjat. Vi har än så länge bara köpt optioner. Vi ska ta en funderare på att satsa 750 kronor på EN aktie. Allt vi som köpt optioner ber om är information. Skulle det vara någon eftersläntare som kommer sent med sina optionspengar, ska ju inte vi andra som betalt i tid få VÄNTA. Man hinner både göra av med sina tänkta aktieköpspengar samt skaffa nya intressen. Är hockeyn i Bajen död. Trist

Avslutningsvis vill vi säga att desa åsikter peglar skribentens sinnestämning just nu. Vi är väl medvetna om att media har ett högst kreativt förhållande till saker som sanning och saklighet, och att saker o ting kan se annorlunda ut om en vecka. Men nu är det svårt.-

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida